Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vodoozombies, ostbågar, gardintyg och 3D glasögon


grafisk geometri i retrospekt


jag tänkte jag skulle ringa
ringa till dig
vi pratar så sällan nu

kommer du ihåg när vi pratade hela natten?

det finns blommor som aldrig slår
ut och de som slås ut
och bladen är vita
det är inga ord
där

jag tänkte jag skulle skriva
skriva till dig
vi bryter så få ord nu och salt

minns du att enda sättet att få slut på dem
var att skratta tills man kiknade?

ibland tänker jag att tjärnen
den med näckrosorna och grodorna
kommer att ramla ner i sig själv
och drunkna
så vacker är den

har du hört att han körde
körde
jävla jakob bara nitton år
och hon hon som ja du vet
hon jobbar inte på s:t göran
trots att jag träffade henne där

jag tänkte jag skulle gå förbi
gå förbi dig
och vidare

allt går vidare och du
man kan leva ett helt liv utan att gå tillbaka
som backen där nere vid vattnet
och allt det där som gjorde oss

brukar du tänka på att vi visste
visste från början
att det börjar om
precis sådär som det slutade





Fri vers av himlens hemlighet VIP
Läst 780 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-28 02:20



Bookmark and Share


  wayward - taiga
åh, åhå, inte vet jag mycket, men när nätter gör tripoder mellan mälardalska bondgårdar, fyrfältiga motorleder och outgrundliga stråk, ritar de ändå nån sorts kartografisk (shit, vilket hittepåord) geometrisk logik, -är det så... när jag övernattade under månen i norska hella en natt i somras betydde allt annat; ingenting. -din ingress kanske säger allt..
2010-09-10

  Bobby
Framför allt fastnade jag för titeln. Du har grymt bra titlar.
Men också så gillade jag själva dikten.
2010-09-04

  peter markurth
bra
2010-09-01

  leopardia
.. för det finns blommor som aldrig slår och så finns du, som bygger med orden, jag tror att dina ordtorn når ända till himlen. tack.
2010-08-29

  himlens hemlighet VIP
vill du ha guldstjärna kanske? ☆
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP