Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annans

Det bultar, pockar på min uppmärksamhet

Färgar mina kinder röda, jag slår ner

min blick.. Du är ju inte min..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-28 10:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ajdå....mm det är knepigt...=)
2010-08-28

  Suzy med punkterna
Svår känsla...
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish