Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft min själ


Öppna mina ögon
lyft min själ
inatt slår lögnen
så tomt
mot mitt hjärta

visa mig din dröm
när världen
vaggats till sömns
innan gryningen kommer
innan ljuset växt sig
till oro och smärta

Är det mitt högmod
eller mitt fall
är det mitt tunga arv
som får natten
och demonerna
att fästa?

Då ber jag tyst
en stilla bön
tills molnen skingras
och luften lättar.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-20 13:32



Bookmark and Share


  cilax VIP
pärla i varje stroff. så lätt, så lätt och så tungt
2011-09-14

  Maria T
Vacker bön som får
själen att lyfta
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP