Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick...

Livets ögonblick

Skymtar så fort förbi

Nu vet jag

Varför jag

Nu vet jag

Varför jag fått ro

Allt för att innan jag gjorde det sista

Inte visste vad som var rätt eller fel

Allt för att jag hoppades så mycket

Nu när jag väl gjort det sista...

Har jag fått min inre frid

Nu kan jag sluta mina ögon

Sväva mig fri

Låta vinden ta emot mig

Låta det andra ta vid




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-01 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman