Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm att leka vardagen bort...




Lustans land

Längtan och önskan efter det enkla lilla

som så innerligt rymmer det stora

att se din böjda nacke

din koncentration över det nuvarande

låta en ömsint hand långsamt

leta sin väg mot nackens lockar

 

Mitt pekfinger smeker hud

låter läppar följa efter

distraktion från det vardagligt trista

lockar leker retsamt nära

förmår din blick landa i min

vet att ditt motstånd vacklar

 

När liv får vara

när lust leker fritt

jag landar i ditt knä så nära

följer med läppar manlig käke

möter din mun min älskling

 

I den grå och trötta vardagskväll

skapas nu magiska strömmar

hetta och närhet din kropp mot min

du förmår ej längre ditt motstånd

följer mig så till Lustans land

viskar mitt namn så nära...

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-30 23:48



Bookmark and Share


  aol
så härligt lockande vacker ,
2010-09-05

  Lasseman VIP
Oj! så hett vackert och lätt att följa med i din njutning.. en fantastiskt bra text du delar med dig min vän.. kramar och applåder..
2010-09-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Sulimaa!

Lockande, vacker... Hälsar Fredrik
2010-09-01

  Water VIP
Bravo! Inlevelsen förpassar en i ett stämningsfullt tillstånd.
2010-08-31

  spellbound
Mycket bra! Jag hänger på :)
2010-08-31

  issac.a.m
Underbart skrivet..
2010-08-31

  Suzy med punkterna
Som skönsång....
2010-08-31

  blaite
Visst ere lite trisst att inte folk kan kommentera en sådan kanon text.
Bra jobbat S
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa