Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindtagen

 

och lyssnansvärd,

sången mellan stammar
och fläkten av månader som

byter plats med varandra
medan åren går mellan liv

och ringar som läggs till ringar

år som blir fler
för att till sist ta slut


slutet på en ring,
slutet på ett år,

slutet i hörda sånger

samlingar av toner
som bländar det tysta språket
ekande mellan stammar

som står där tagna av vinden

och det som sker

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-05 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Likt en vind var den, fri, skön och livsbejakande
2010-11-06

  anits VIP
Mycket fina rader.
2010-11-05

  Catharina Edin VIP
'slutet på en ring' - intressant!!!
2010-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Följ den vind som blåser vart den vill.
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP