Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det bli....., om högervridningen fortsätter... (samma kan, förståss, sägas om en vänsterdiktatur)


Tänk bara på detta.....

Tänk att:
Du aldrig vet när "de" kommer och ska gripa dig.....

Dina vänner och partisympatisörer grips , en efter en, de bara "försvinner"...

Du kan aldrig veta om du kan gå säker på gatorna...

Flera vänner har "tystnat" och vågar inte prata med dig längre ....

"Ditt" parti förbjuds och du måste gömma eller förstöra de böcker du har om partiet..

Dina barn trakasseras i skolan för att de är barn till en "socialistdjävul".......

Dina närmaste anhöriga hotas även de av samma orsak.....

Du får sparken från ditt jobb av samma anledning ......

Du tvingas sälja ditt hus till ett kraftigt underpris pga ditt "dåliga rykte".......

"De" tar ifrån dig ditt pass för att du inte ska lämna landet.......

Slutligen griper "dom" dig och du torteras och avrättas................

-----





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-08-31 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska