Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet där borta


Landet där borta

Kan ej se det

Jag är här

Med mig

Sträcker på mig

Lite till

Tills allt regn

Fallit ned

Ser solen

Bakom molnen

Vet vad

Jag vill




Fri vers av Katarina_
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-31 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_