Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny stig


Ligger i gräset
Mitt hjärta slår lugnt
Har det bra
Allt känns sunt

Nu en vän jag saknar
Mitt hjärta slår snett
Långt här borta
Inget lätt

Att finna en ny stig
Dit
Här bredvid
Lägg min hand
På min axel

Vi tar oss dit


Så länge
Kyss mig

Länge

Jag glömmer
Mig in
i sagan

gömmer mig


får ej glömma

mig




Fri vers av Katarina_
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_