Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går i mina gröna skor


Går i mina gröna skor

Går genom staden
Stadens kultur i mig
Husen och musiken
Folket
och teatern

Går över ängar och stenar
I skogens gröna sköna
Bland skogens kantareller
och bäckar

Mina steg över stranden
Vanten i handen
Känner luften
och hör vågorna

Känner allt i mig

och säger mig

Musiken


Jag hör musiken





Fri vers av Katarina_
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-31 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_