Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar detsamma


Jag vet att du önskar hon var en annan
att rösten bredvid dig tillhörde mig
att den du håller om
den du pussar gonatt
var jag

Jag vet det
för du har talat om det för mig
jag ser det i dina ögon när vi träffas
och det smärtar mig
att veta att det kommer aldrig bli så

Vi kommer aldrig hålla om varandra hela natten
vi kommer aldrig vara så nära
vi kommer aldrig vakna sida vid sida
aldrig säga gulliga ord till varann
aldrig kyssas

Det är inte bestämt för oss
vi har valt andra öden
kärlek är helt överskattat
gör ont och plågar själar
vår vänskap är det enda vi har




Fri vers av Gigi
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-01 08:41



Bookmark and Share


  Bobby
Riktigt bra.
Hård och sann och viktig.
2010-09-13

  Ametysth
Så ohyggligt sorglig, men vacker.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi