Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon

I dina ögon jag ser ett djup,
ett djup som inte ens jag kan nå.
Mörkt och varmt och inget slut,
när jag nu mitt öde börjar förstå

Ett ljussken jag kan se djupt där inne,
men än så länge är där för kraftiga vågor.
Detta skall för mig bliva ett evigt minne,
när i mitt hjärta jag börjat känna lågor.

Lågorna slår upp…det börjar spraka och gnistra,
när ljuset nu långsamt börjar få styrka.
Mina känslor jag vill nu för dig yrka,
när i min hoppfulla själ ditt namn jag vill rista.




Fri vers av crazy599
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-11-22 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy599