Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur gamla erfarenheters ryggsäck




Ärrad

Förlustad, åtrådd och lämnad brinnande

Vaknad skörhet, mjuka, omvälvande tankar

slås omkull mot blåmålad blick, i klarhet..

Smärtsam återfödelse i gamla spår

Blödande revor i själen, variga

illaluktande.. Som lämnar fula ärr

För alltid bestående..

 

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-01 11:10



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Känns som en beskrivning av liv som det är
Bra, med en känsla av verklighet
AE
2010-09-01

    Bodil Sandberg
mycket sorg i detta..smärtsam återfödelse i gamla spår..hemskt

mycket bra!
2010-09-01

  queenia
läst och kommentarer är egentligen onödiga... din beskrivning är glasklar i sin skärpa.
2010-09-01

  Suzy med punkterna
Ruggigt målande
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish