Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så börjar vi på ny kula!

 

ny tid
ny estrad
nya tiljor att beträda
nytt bollplank
för gammal artist

kulturen är död
leve kulturen!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 346 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-01 15:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Rock is dead they say...
Long live rock!" (The Who)

Din text andas hopp.
2010-09-01

  Christine Sabel
Nytt nytt nytt, komma vidare, aldrig ge sig!!! Lite faenanamma eller vad det heter!
2010-09-01

  PPQ
gillar den här
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger