Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla Er som älskat....

Jag älskar Er.

Alla Er som delat
min vardag.
Alla Ersom förgjort mig.
Alla Er som sårat mer
än vad ord kan beskriva.


Jag älskar Er
för alla åren som försvann
i tumult och kaos.


Jag lärde mig något dem åren.

Jag lärde mig vad respekt
betyder.
Jag lärde mig vad förlåt innebär.
Jag lärde mig tålamod.
Men det viktigaste.
Jag lärde mig att älska mig själv.

Så tack och all kärlek
Till Er som älskat mig
i alkoholens dimmor
och svartsjukans
bojor.




Fri vers av queenia
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-01 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm
Mmmmm
Mmmmmm

MMMMMMMMMMMMMMMM

Starka ord

Makes one want to cry!
2010-11-01

  Nina Nightwish VIP
Bra text om ödmjukhet mot livet och dess olika kamper vissa får utkämpa, det är inte alltid så lätt..
2010-09-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken fantastisk ödmjukhet, blev alldeles berörd och varm inombord...Du har funnit Livet förstår jag, som går över alla gränser till och med dom man själv finner onåbara. Grattis!! Otroligt vackert skrivet!!/B
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia