Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERÖR MIG MED KÄRLEK OCH LUST

Längtar åter igen efter att
bli sedd som den kvinna jag
är vacker stolt klok och modig

passionen vill bryta sig igenom
mig ta vad jag vill ha berör mig
med dina pockande kyssar som
får mig att flyga

åter igen är min fokus borta på
mig själv men jag längtar och
behöver så mycket beröring,
berör mig
med kärlek
och din lust




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-02 00:52



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vacker!
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen