Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måla inte fan på väggen...


--------------- men han siter ju stenhårt fast

Den onde
grinade illa,

när hon
ursinnigt
och obönhörligt
försökte skrubba
bort honom.




Fri vers av queenia
Läst 524 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-02 14:12



Bookmark and Share


  LassO
en härlig text igen, gillar verkligen denna
2010-09-12

  Nina Nightwish
Bra text, påminner om min text Målar Fan på väggen på något sätt..
2010-09-02

  Anna*
Underbar! Som en tatuering ungefär ... hmmm ... men det går till slut bara man håller ut =0) Fyndig och stark med få men laddade ord!
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia