Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns du?

.............. finns du
som drömmer
samma drömmar som jag?

................finns du
som roas i det
lilla ögonblicket?

.................finns du som passionerat
slickar i dig livet
oförbehållslöst?

..................finns DU
som älskar som
det vore sista natten?

...................finns du, älskade
som i stillhet kan
nå orgasmisk enhet
nå galaxerna?





FINNS DU?

Jag tror inte det.

---------------------

Kroppar, ansikten,
ölstinkande munnar
som bara kräver och kväver

--------------------------

Jag vill mera!

Jag vill drömma
vaggas in
älskas
ätas
slungas iväg
på ett livs äventyr...

... utan att ägas!
-------------------------------

Min längtan
är av naturen given
att åtrå, älska
ge min kropp till Dig...



... men du ligger där
i soffan, med ditt vin
glömmer mig - somnar..

----------------------

bortvald igen...





Fri vers av queenia
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-02 17:55



Bookmark and Share


  LassO
du är inte ensam att brottas med dessa frågor
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia