Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer

 

 

han

 

sitter med benen korslagda

högt upp på berget

 

 

håller trumman

i famn

 

ser henne skymta

 

 

hans händer är

fjärilsvingar

 

 

varsamt smeker

han

 

hennes hud

 

lockar

hennes hjärtas

sång

 

hjärtvingar sveper

luft




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-02 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser