Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag brinner inifrån

 

 

i natts svarta

böjer jag mig

 

lyfter ansikte

tårdränkt

 

eldögon dansar

runt

 

är ni eldandar

är ni eldflugor

är ni

är

ni

mina läppar slutes

pressas hårt samman

 

eldögon

 

flyger in genom mina

 

vi är det du längtar till

vi är kärlek i möte

 

jag brinner inifrån

 

var icke rädd

du brister ej

 

med varsamvilja

med varsamhänder

 

öppnar de mina läppar

 

ur munnen flyger rosenskrifter




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 271 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-02 23:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark suggestiv drömmande bild av eld. Gillar!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser