Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omvägar

 

 

när jag går

faller tankar

skapar dimma

 

när jag gör

stiger tankar

förvirrar

 

endast i stillhet

av orörlighet

finner jag ro

 

så söker jag frid

överallt

där kaos råder




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth