Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstbetonad

Hennes hår känns risigt

färgen har ändrats och mörknat 

och snuvan gjort sitt intåg

 

Det måste vara det

som kallas höstbetonad...




Fri vers av sulimaa
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-03 14:01



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Då har vi en till som är mycket höst betonad...
2010-09-03

  Suzy med punkterna
;=) ja då är jag väldigt höstbetonad just nu...
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa