Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öar

Människor är som öde öar
öar utan rot och grund.
Driver kring på mörka vatten
utan botten utan strand.
Stöter ihop, driver tillsammans
tills vågorna sliter isär.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-09-03 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sorglig verklighet.
2013-10-10

  Michaela Dutius
sant - men smärtsamt!
2013-06-10

  H.C.B
Snyggt!
2013-06-01

    ej medlem längre
Gillar väldigt mycket!
2012-12-27

  stefan.g
Så sant och så skönt beskrivet......Tack för läsningen!
2012-12-18

  reza.hb
innehållsrik dikt
bra!
2012-09-15

  Federico Romano
Läser en bok med namnet just nu
Isole det Italienska ordet av ö
Dikten träffade mig..
2012-08-28

  ptr
Jättefin iakttagelse!
2012-03-31

  Nina Nightwish
Mycket fina rader
2012-03-09

  Anita Brännström VIP
inte fel alls...
2012-02-05

  Mow Dean VIP
tycker om den här dikten.
en text som jag vill läsa flera gånger.
rak, enkel. klok.

tack.
2011-09-19

  lodjuret/seglare VIP
en inte helt oäven text
förtjänar sina trenne violer för sin tydlighet
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP