Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Mot mitt bröst vilar dina ord, de var utvalda till mig

Kanske kommer du minnas mig lite som en glödande

längtan, en symbol för uppvaknande eller kanske

vill du inte minnas mig alls.. Men avtrycket du lämnade

sitter som ett sigill i min själ, för alltid som en påminnelse

att du finns.. Du finns, som en bit av mig själv..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-03 21:26



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Oerhört vackert och lite sorgligt. Som alltid är du en mästare att lägga ord på känslor. Vill du bli min skrivarvän?
2010-09-03

  karenina VIP
sorgesamt men insiktsfullt
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish