Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt det vore då...




Om du bara kunde

Om du kunde se mig

som jag såg dig

höra mig som jag hör dig

då skulle jag inte behöva treva

 

Om du kunde känna min själ

som jag känner din

möta mitt hjärta

som jag möter ditt

då skulle jag inte vara rädd

för att leva

 

Om du kunde förnimma min sanna doft

som jag förnimmer din

längta min närhet

som jag längtar din

 

Då skulle vi inte gå vilse...




Fri vers av sulimaa
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-03 23:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Om om inte fanns ändå...
2010-09-06

  Popcorntankar
Så rätt, så...tragiskt, att behöva ett "om".
2010-09-04

  aol
underbar så härlig poesi
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa