Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRÖ SALT I SÅR


Morgonen nattens maror kroppens som
svider och värker och själen som vill gråta
för allt som gör ont

hon är kvinna och djupt bedrövad av sitt
trasiga liv och dåliga familjerelationer inte
tala inte prata om det som hände en gång

idag lever såren öppna och variga i hennes
själ hon självömkar varje dag för det är det
ända hon kan livet har strött salt i sår

hon har sin längtan kvar att finna den äkta
kärleken men kommer den göra henne hel
någonsin hon är i behov av kärlek och tröst

hon vill hämnas alla som gjort henne illa i livet
idag litar hon på ingen man nånstans deras ord
är som tomma bubblor nuddar man dom så
spricker dom sedan försvinner dom

att vakna med olustkänsla varje dag att känna
att sorgen river upp nya sår och ni har mage att
fråga varför är du så trött så negativ och lessen
och så men jag tala om för er att jag är jävligt
arg också så in helvetes

arggggggggggggggggggggggggggggg




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 09:33



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Nu när du är arg istället för bara ledsen tror jag att det snart blir mycket bättre. Jag gillar det här och hoppas att även andra förstår hur bra du skriver.
2010-09-05

  yta
Arg är en bra kraft den läker man av och på rätt sätt ger den energin man behöver för att komma vidare.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen