Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken och hudlös.

Naken och hudlös
tvingas du bära din börda
Årtiondes floskler ropar i natten
Och själv sjunger du falskt
i den tragikomiska opera
som kallas "Livet"




Fri vers av Rubus VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-04 14:18



Bookmark and Share


  enkel
En dikt som sjunger, och allt annat än falskt!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP