Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Häggen blommar!
Häggen blommar!
Doften berusar mig!
"Jag kommer då häggen blommar".
Det löftet minns jag väl.
Häggen blommar men jag är ensam.
Doften plågar mig.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-04 15:06



Bookmark and Share


  Connie
Sorglig men vacker text!
2013-09-23

  H.C.B
Röda bär av träden på måndag. ...
2013-03-30

  Haiau
Kan inte säga något annat än jag älskar dikten !
2013-02-09

  Snurriga tankar
Så slagfull och målande!
2013-01-20

  L. C. Nielsen
Som en knytnäve i magen, och alltför bekant.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP