Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gnagande känsla

Jag gillar inte att vara hos läkaren.
Det påminner mig om att jag aldrig kan kryssa i rutan ”fullt frisk” när jag fyller i formulär.
Och jag ser plötsligt hela min smärtsamma framtid framför mig i ansiktena i väntrummet.

Jag påminns om att det pågår saker i min kropp som ligger utanför min kontroll.
Saker som tuggar, gnager, biter, sliter.
På min kropp.
Det känns som att jag blir uppäten inifrån ibland.
Och det finns ingenting jag kan göra för att stoppa det.

Så jag går till sjukhuset iklädd paljetter och blingbling.
Högklackade skor och sminkad i svart och guld.
Hörs mest där jag klapprar fram i mina svarta lackstövlar.
Syns mest i min paljettkreation i silver och svart.
Skrämmer nog slag på de stackars vithåriga damerna.

Men ingen rädder för vargen här.
Önskar bara att jag skulle kunna skrämma honom ur kroppen.




Fri vers av Glittra G
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-04 17:36



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Det är nästan på dagen för ett år sedan du publicerade ett alster likt en text där du är nära dig.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G