Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna ( Testar en ny stil, kommentera gärna)

Fönstrets vinklar spetsar ljusets väg till min vakenhet

Väggars raka linjer döljer luftens friska sfär

Mot golvets kalla landar sömniga fötter, rysningar

knottras mot natthuds värme..Tankarna samlas

i klunga, sorterar, utvärderar dagens kommande

Kökets sol uppmuntrar dagens början, utsikten

viskar:God morgon




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 350 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-05 10:48



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Fin form. Du behåller flytet i texten och delar upp den så orden andas lite mellan kommatecken. Bra. Kallas knäckprosa, tror jag.
2010-09-05

  Suzy med punkterna
Suveränt och en stil som passar dig bra!
2010-09-05

    ej medlem längre
Så fint.
2010-09-05

    Max Poisé
okelrobisk text att ta med sig!
2010-09-05

  PPQ
riktigt riktigt bra jobba vidare på den här linjen..... riktigt fräscht och härligt
2010-09-05

  blaite
Såhär ska du skriva. Klockrent
2010-09-05

  aol
verkligen en fin skrift, verkligen, en text man kan ta till sig faktiskt
2010-09-05

  thyra
Radbrytningen är fin, lämnar tankar innan läsningen på nästa rad. Bra!
2010-09-05

    ej medlem längre
jag tycker om det :-)
... speciellt "tankar samlas i klungor"
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish