Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klibbigt avslut



klibbar ihop
med dig
i njutningens inferno
som exploderar i miljarder blixtar...

överspel? Breakdown?

.. och så gick du ut...



.... klibbigt, rinnande avslut




Fri vers av queenia
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-05 15:04



Bookmark and Share


  Eliza-69
:)
2013-10-16

  LassO
klibbiga avslut kan vara både och, både underbara och slemmiga
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia