Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kossa

Din feta, dumma ko!!
Vet du hur orättvist det är?
Vet du hur orättvist det är att du bara ser en sida av mej?
Den sidan du har valt!
Du kan välja att se mej som den som lämnade dej.
Eller den som är rädd för mörkret.
Vad du än väljer, så är det precis det du gör du väljer!
Du ser inte hela mej!
Du ser inte dagarna då jag är lycklig.
Dagarna jag flyger fram!
Dagarna när jag tycker om dej.
Dagarna jag saknar dej.
Dagarna jag är stark nog att le.
Dagarna jag vill glömma!

För det är sån jag är!
Du väljer hur ja ska vara, tror du!
Men det kan du inte!
För jag är jag! 

Varför hatar du mej, men älskar delar va mej?
Är du rädd för den jag är?
Hur kunde du då få för dej att du älskade mej?
Du sa: du har förändrats!
Hur blev mitt svar?
Du är inte som förr!
Jo, för jag är den jag är och det är svårt nog, hur skulle jag då kunna försöka vara någon annan? 
Och framför allt varför skulle ja inte vilja vara mej?
Jag är stolt över den jag är! 
Ja önskar dock att du kunde tycka om mej för den jag är o inte den du vill ja skulle vara!

Men det är dit val och du valde att gå och inte vända dej om!




Fri vers av cazi
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-05 16:57



Bookmark and Share


  Anna*
Applåder och bokmärke för en stark text
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi