Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vet du

 

 

med ögonblicken i de sargade händerna

vände hon ansiktet bort från vimlet

från marknadsplatsens larm

 

hon sökte tystnad

fylld tystnad

 

rödskimrande sandstensklippor kallade

 

klippvingar breddes ut i morgonvinden

 

omslöt henne

 

där invid

bröstkällas

 

klara

rena

 

valde hon

friden

 

 

såg ökensanden

blomma

 

 

 

så vandrare

då du vandrar stigen

 

lystra

 

hör du silverne klocka

 

då vet

du




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-05 22:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppas du fann din fyllda tystnad. Så vacker beskrivning.
2010-09-06

    ej medlem längre
Vidrör mitt allt, niger tyst.
2010-09-06

  Anna*
Stark och varsam text om behovet av tystnad och frid. Applåderar
2010-09-05

  Elaine.S VIP
"hon sökte tystnad

fylld tystnad"

Två otroligt mäktiga rader i en berörande dikt.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser