Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag längtar tillbaks till intet

till den tid då jag intet hade

och önskade mig allt.

Nu har jag allt och det är intet

Jag längtar tillbaks till min längtan

Den var något.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-05 22:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att längta har sin tjusning. Det får du fram riktigt bra i denna fyndiga text. Bra formulerat!!
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP