Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människa

En människa är EN människa
ingen annan kan tränga in,
in i själen, in i djupet.
Man skrapar på ytan
man ser bakom flagan,
lite annorlunda var det ju.
Men hur man skrapar,
hur man letar,
inget kännbart finner man.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-05 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP