Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Det enda som kan lindra min ensamhet är ensamhet.

När jag känner mig riktigt utanför andra går jag inuti mig själv.

Det kan jag bara göra i ensamhet, i ensamhet i naturen.

När forsen brusar, när bäcken porlar, när löven susar

då rusar glädjen igenom mig.

Då vill jag skratta, då vill jag sjunga

 jag blir så glad att jag står tyst.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten!


"När forsen brusar, när bäcken porlar, när löven susar
då rusar glädjen igenom mig.
Då vill jag skratta, då vill jag sjunga,"



Hälsn. Ann
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP