Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt det vore...




Med ansträngning minimal

Bakom slutna ögonlock reser hennes fantasi

på underbara äventyr

bestiger höga berg

simmar över djupa vatten

med ansträngning minimal

 

Med en lätthet som spunnet socker

finner hennes själ din

möts av öppet hjärta

smeks av leende händer

utan rädsla för resans slut

 

Verklighetens blå ljus

kallar henne sakta tillbaka

sveper in henne i

kokongens trygga värld

inlindad i vardagens verklighet

 

Fjättrad till hjärta och själ

gråter hon sin stumma bön

att få födas åter

veckla sina vingar ut

flyga som den vackraste av fjärilar

 

Mot verkligheten

med ansträngning minimal...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-06 00:20



Bookmark and Share


  aol
underart vacker drömmande poesi
2010-09-23

  Suzy med punkterna
Mycket vackert och en skön känsla som du förmedlar.
2010-09-06

  peter markurth
bra
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa