Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trancedans


ravemusiken på Sergels torg


Ravemusiken på Sergels torg 30 april valborg
Manifestation för dansen!
Antifördomar Antidrogfördomar
Det går i fredens kärlekens musikens och glädjens tecken
Musikens makt Glädjens makt Folkets makt Frihetens makt
Orange Gult Grönt Rött
Alla saliga färger blandas i en orgie i Dans




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-11-23 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta