Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av dina andetag

 

 

ur dina händer stiger jag

 

av dina andetag

var dina första

de enda

 

vilka omslöt mig värmande

 

så vackra spreds drömmar

 i ögonlinden

 

 av blommande feberstilla

kyldes kraniehetta

 

fontanellsjö rymdes i krona

 

blixtrandes klar sjönk tanken in i

bröstkammare

 

 

av dina andetag

var dina första

 

de enda

 

vilka omslöt mig värmande

 

 

du lämnade mig

i solnedstigan

glödande

 

 

stjärnjungfrur vakar över det betrodda




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 325 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-09-06 23:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilka ord du får till:
kraniehetta
stjärnjungfrur
fontanellsjö
Imponerande vackert!
2010-09-07

  Lars Hedlin
Vackert
2010-09-07

  frantic
vilken vacker dikt !
poetisk..
så nära naturen
så nära.. vad jag
söker.. träffar rakt
in i mig!

bokmärks
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser