Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre rader kärlek


hos mig är det ljust

hos dig är det mörkt

kom och hjälp mig släcka lampan




Fri vers av mariasan
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-07 23:30



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här blir det ljust i mörkret, så varför släcka!? Skön text som tvärvänder i undertoner och meningar!!
2010-09-11

  aol
så fint
2010-09-08

  Anya VIP
Lite söt text om hur kärleken gör att man vill ändras på något vis.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan