Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viento

Att acceptera



Att Gud har ett annat tidsperspektiv
än oss
är svårt.


Våra liv
har fladdrande segel


Stiljte.


Tid till eftertanke
Ett fuktigt finger i luften


Minns stormen
som nästan tog våra liv


Snappandet efter luft
när vi äntligen kom upp
till ytan igen


De lätta dagarna
när vi gled ljudlöst
genom vattnet



Vinkade farväl.
igen
och igen


Slickar såren
reparerar revor
och ser över förrådet.




Fri vers av Ali D VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP