Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nytt år 2005


Året börjar med ett famntag


Året börjar med ett famntag och ett fyrverkeri av Guds nåde
Det mest sprakande av färg jag nånsin upplevt och sett
I Svandamsparken nära Bio Tellus och Puckparken
Här i Midsommarkransen

Allt verkar ha en mening
Men en del bör man skapa själv...
Tecknen visar vägen
Att se Att lära att lära att se
Trådarna vävs samman och mönstret
blir tydligare för varje dag




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-11-23 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta