Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hände sig

 

 

månpärla

 

vit

skimrande

 

 

svävar

tungt

ljusfylld

ned

 

månpärlemantel är

över mina axlar

 

jag breder ut vingar

flyger fri

 

i

 

sidenvinden




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-07 20:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker och befriande på något vis.
2010-09-08

  Anna*
Skön och frihetsdoftande text som jag tar till mig just nu! Tack!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser