Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You

Lips red like blood
black curly hair
eyes that look into my soul.
Your eyes
my eyes
drown in eachother.
We see a new world
new roads to..
to...
A new life!
We shall always love
love eachother!
Nobody can blame us
because in the whole world
there are only you and me.
When I look into your eyes
I forget everything else
don´t want anything else
than be near you.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP