Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsdroppe

 

 

ett ord kom till mig i natten

ordet bar skönhet

 

alltför trött

förmådde handen ej lyfta penna

 

fjäder flög vida

 

 

spetsen

rispade mjuksjungande

bad mig vakna

vakna

 

ur

vaggandevind

 

i himmelsark

ristades

 

ordet

 

vaknade med kupad hand

 

livsdroppe

var däri




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 22:21



Bookmark and Share


  Anna*
Ljuvlig text med en stor innebörd i den lilla droppen i en kupad hand
2010-09-09

  Line W
Så fint! Livsdroppe - vilket underbart ord!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser