Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet inte var vi ska söka

Vi vill hitta en femte, sjätte, sjunde
dimension
för att skapa den där friheten
som är så känd
- ändå är det ingen som har dess autograf




Fri vers av aPorcupine
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine