Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

Någonstans

mellan det du låtsas vara
och försöker undvika att vara

bortom det du flyr ifrån
inom räckhåll för vad du hoppas bli

i utkanten av andras förväntningar på dig
i fokus för dina egna drömmar

slutligen härskare över ditt eget liv
inte längre offer
eller förövare
utan det som blir kvar emellan
inte längre ett ting för andra att bruka
slutligen en helhet igen

någonstans

mellan monstret du tror dig vara
och bytet du gör dig till

där

finns den riktiga du




Fri vers av yoakimu
Läst 1213 gånger och applåderad av 44 personer
Utvald text
Publicerad 2010-09-07 23:10



Bookmark and Share


  objekt3
Mellanrummet kan vara det vackraste vi har.
2011-01-11

  Mr Lindemann VIP
Helt underbart!
Eller:
Det bästa jag läst på denna sida!

Fantastiskt!


Nej, jag får nog göra ett försökt till
du har här hittat en egen ton
personlig prägel ger du ifrån dig i dikten
och det är inte fyskam!
2010-09-24

  stenen/ Yv Ericsson
Exakt så!! känner du mig eller? genialt min vän.
2010-09-23

  Delora
Oj vad jag är glad att jag tittade in på poeter.se precis nu så att jag kunde hitta den här texten!
2010-09-23

  alldamageinside
Riktigt bra och välskriven text, sparas!
2010-09-23

  Grief
Väldigt bra
Tack :)
2010-09-23

  wildrose
Gillar
2010-09-22

  lodjuret/seglare VIP
Ja, där finns man, i mellanrummet
till verkligheten och fiktionen
2010-09-22

    ej medlem längre
det bästa jag läst på länge

... denna sparar jag
2010-09-21

    ej medlem längre
fyf*n vad bra!
2010-09-10

    Shariq
Riktigt bra. Bokmärker!
2010-09-09

  Anna*
Riktigt riktigt bra i det paradoxala som knepigt nog kan finnas samtidigt inom oss och i det spänningsfältet någonstans finns vårt äkta vara. Snyggt! Bokmärker och applåderar
2010-09-09

  Blåbäret
vilken insikt
som en karta in i en snårig skog utan vädersträck
2010-09-09

  Ninija
Sketbra!!!
2010-09-08

  you, always
Läste den här fem gånger (kan inte bestämma mig för att det är om jag är aningen trött eller om den är så jävla bra) förmodligen det sistnämda! Älskade den här och bokmärker direkt. Snyggt!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu