Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa som finns

Det bästa som finns
är att göra dig lycklig
det näst bästa
är att se dig vara lycklig
det tredje bästa
att se dig skratta och le
det fjärde bästa
att vara med dig
det femte bästa
att vänta på dig
det sjätte bästa
att minnas dig
det sjunde bästa
att sakna dig
det åttonde bästa
att se dig sorgsen
det nionde bästa
att ta del av din smärta
det tionde bästa
att känna ditt hat och förakt

vad som helst med dig
är bättre än allt annat
utan dig




Fri vers av yoakimu
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-30 08:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Precis så, fast mer på torsdagar än på tisdagar...
2019-03-11

  Torkade rosor
Äntligen någon som förstår hur det känns åt alla håll!
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu