Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro

Hon vrider om nyckeln
öppnar dörren

hör sina egna andetag
lyssnar efter kontroll

finns det någon som vakar
lyssnar någon efter hennes kväll

hon föraktar min tillit
hatar min trygghet
där jag sover tungt

det förminskar henne
hon vill att jag ska veta vad hon har gjort

inga bevis
inga samtal

bara känslan av otrohet
skall få mig ur balans




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 00:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
svider till och gör ont..."lyssnar någon efter hennes kväll"...genialt !
2010-09-08

  Anna*
Usch så otrevligt! Länge leve din trygghet!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP