Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, vart tar vi vägen?

Om du kunde höra hur mycket tid jag lägger ner på dig i mina tankar.
Om du kunde känna min sorg över oss.
Om du kunde se det du inte ser, sanningen.
Om du kunde smaka på det som förts bort.

Vi kunde övervinna allt.
Vi kunde skratta som vanligt min vän.
Vi kunde leva utan perioder.
Vi kunde vara vi igen.

Älskling, vart tar vi vägen?




Fri vers av Olsdotter
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-08 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter